6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbalsamicoazijnbieslookbladpeterseliebleekselderijboterdilledroge witte wijneieidooiergedroogde oreganogelatinejohannesbroodpitmeelkaaskervelmayonaiseolijfoliepeterselieroomvisfondzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Herbed Cheese Spread

Ingrediënten:
citroensap, dragon, johannesbroodpitmeel, knoflookconfit, kruidensmeerkaas, lambda® carrageen, peterselie, room, verse geitenkaas en volle melk

Soort:
kruiden
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Asperge "Raadshuiskelder"

Ingrediënten:
asperges, braadkuiken, citroensap, ei, eidooier, knoflookpoeder, mayonaise, room, tabasco, tomaten, tuinkruiden en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Mosselen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, maïzena, mosselen, olijfolie, pernod, room, saffraandraadjes, sjalot, tijm, visfond, witte peper, zeekraal en zout

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren