Diner / voorgerecht uit Italië:
Gnocchi di susine - Zoete pruimengnocchi
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kaneel, kruimige aardappelen, paneermeel, pruimedanten, pruimen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, abrikozenbrandewijn, arachideolie, bakpoeder, bloemkool, boter, broccoli, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, citroenschil, crème fraîche, deeg, ei, eiwit, gember, kaneel, knoflook, margarine, melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: