Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor yin-yangrijst
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, appel, appelsap, bieslook, donkere sojasaus, ei, knoflook, kool, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, olie, pasta, sesamolie, sperziebonen, tijm, ui, vlees, witte peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: