Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, avocado, azijn, boter, bouillon, chinese kool, gochugaru, gochujang, groentebouillon, hennepzaad, kipfilet, knoflook, komkommer, koreaanse pepervlokken, koriander, limoensap, mayonaise, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, suiker, sushirijst, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: