Recept uit De Dikke van Dam:
Pasta 'Ncasciata (gevulde pastataart)
- Ingrediënten:
- aubergine, caciocavallo, ei, mozzarella, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, vlees en tomatensaus
- Soort:
- quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, eekhoorntjesbrood, eiwit, gedroogde bonen, gemalen komijn, gorgonzola, guacamole, kaas, kalfsschenkel, kaneel, kippenborst, kruidnagel, olie, paneermeel, peper, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen: