Siciliaanse pastei - il timballo del gattopardo
★
★
★
★
★
Een recept van Claudia Piras en Ruprecht Stempell.
U vindt dit recept op pagina 433 in Culinaria Italia .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- buffet / voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vlees / quiche
Ingrediënten
- bladerdeeg
- bloem
- bloemen
- boter
- bouillon
- caciocavallo
- eekhoorntjesbrood
- ei
- eierdooier
- eiwit
- gedroogde bonen
- kalfsschenkel
- kaneel
- kippenborst
- kruidnagel
- lever
- marsala vergine soleras
- melk
- olijfolie
- parmezaanse kaas
- penne rigate
- peper
- rauwe ham
- tomatenpuree
- truffel
- ui
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.