Diner / lunch / voorgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Vermicellisoep met citroen & boter
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, citroensap, haloumi-kaas, munt, parmezaanse kaas, vermicelli en zwarte peper
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bacon, basilicum, bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, filodeeg, freekeh, gemalen komijn, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kalfskotelet, kippenfond, knoflook, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: