Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lamsgehaktvulling met pijnboompitten
- Ingrediënten:
- citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen piment, knoflook, mager lamsgehakt, pijnboompitten, ui, zout en zwarte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, ei, gedroogde zure kersen, gemalen kaneel, granaatappelpitten, kaneel, kikkererwten, knoflook, koriander, krenten, lamsgehakt, lamsschouder, mager lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, piment, rundergehakt, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van De Hippe Vegetarier: