Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | beurre manie, bieslook, bloem, boter, bruine boter, droge vermout, droge witte wijn, ei, eidooier, knoflook, knolselderij, laurier, lavas, melk, noilly prat, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, plantaardige olie, poedersuiker, polenta, prei, room, slagroom, slakken in blik, tijm, witte ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche: