9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: acaciahoningazijnbasilicumbloedsinaasappelsapchilipepercitroencitroensapdijonmosterdextra vierge olijfoliegeitenkaaskapperappeltjesknoflookkorianderzaadolijfoliepeperuizout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / nagerecht uit Tajine:

Gesmoorde vijgen in honing-wijnsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde vijgen, honing, kaneelstokje, muskaatwijn, sinaasappelsap, sinaasappelschil, vanilleroomijs, venkelzaad, verse vijg, versgemalen zwarte peper, vijgenazijn en zoete dessertwijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
fruit / tajine
Een recept uit Sandra Bekkari en Beeld Ambassadeurs - Fast Food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Fast Food:

Gemarineerde zalm met sinaas en sugarsnaps

Ingrediënten:
acaciahoning, balsamicoazijn, chilipeper, gember, knoflook, koriander, olijfolie, puntpaprika, sesamzaad, sinaasappel, sinaasappelsap, sugarsnaps en zalm

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Makreel in escabeche recept - Food and Friends

Ingrediënten:
azijn, citroensap, extra vierge olijfolie, honing, kapperappeltjes, kappertjes, korianderzaad, laurierblaadjes, makrelen, olijfolie, citroen, sinaasappel, sinaasappelsap, knoflook, ui, venkelknollen en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Makreel in escabeche

Ingrediënten:
azijn, citroensap, extra vierge olijfolie, honing, kapperappeltjes, kappertjes, korianderzaad, laurierblaadjes, makrelen, olijfolie, citroen, sinaasappel, sinaasappelsap, knoflook, ui, venkelknollen en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Asperges: Voorjaarssalade met gegrilde asperges

Ingrediënten:
appelciderazijn, asperges, azijn, dressing, druivenpitolie, eidooier, eidooier, goud, grove mosterd, honing, milde olijfolie, mosterd, radijs, radijzen, selderijzout, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sla, slablad, slabladeren, veldsla, vloeibare honing, walnootolie, witte asperges, zonnebloemolie, zout, 
zout en peper, zoutvlokken en zwarte peper

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit NAJAT:

Makreel in escabeche

Ingrediënten:
azijn, citroen, citroensap, extra vierge olijfolie, groene paprika, honing, kapperappel, kappertjes, knoflook, korianderzaad, laurier, makrelen, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelsap, ui, venkelknol en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis