Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Haricots rouges - Rode bonen met spek
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doorregen spek, olie, peper, rode bonen, rode wijn en water
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, alcohol, arrowroot, biefstuk, bleekselderij, bloem, bouillon, bruine fond, champignon, donkere bouillon, doorregen spek, droge witte wijn, fond, fruit, knoflook, laurier, niervet, peterselie, runderbouillon, tijm, ui, wijn, witte ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier: