Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude kersensoep
- Ingrediënten:
- brandewijn, citroensap, citroenschil, kaneel, kersen, morellen, rode wijn, suiker, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Hongaars / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | abrikoos, appel, brandewijn, clementines, cognac, cointreau, druiven, kaneelstokje, kirsch, knoflook, kruidnagel, kruisbessen, morellen, octopus, olijfolie, peer, perzik, pruim, rozemarijn, sinaasappelschil, sjalot, suiker, water, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: