Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Vlaams zoetwatervispotje
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, grove mosterd, krielaardappelen, mager ontbijtspek, margarine, peterselie, prei, slagroom, tijm, visbouillon en visfilet
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine boter, cayennepeper, champignon, crème fraîche, dragon, dragonazijn, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsfond, kippenbouillon, knolselderij, laurier, peper, peterselie, room, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: