6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: andijvieartisjokharten in olijfolieaspergebladpeterseliebleekselderijbloemboterbouillonbruine uicacaocitroenraspcitroenschilgemalen komijnknoflooklaurierbladolijfolieoreganopeperpreirode uiuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsvlees in schapenyoghurt

Ingrediënten:
bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, oregano, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsschenkel met artisjokken en citroen

Ingrediënten:
artisjokharten in olijfolie, asperge, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge sherry, eidooier, fino sherry, kippenbouillon, knoflook, lamsschenkel, laurierblad, olijfolie, prei, slagroom, verse doperwten, oregano, verse tijm, witte wijn en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Kefta-tajine met snijbiet of boerenkool

Ingrediënten:
boter, bouillon, cayennepeper, chilipoeder, citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, gemberpoeder, lamsgehakt, marokkaans brood, peper, rode chilipeper, rundergehakt, saffraanpoeder, turks brood, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch