Recept van Francesca Kookt!:
Zo maak je boerenkool op Duitse wijze
- Ingrediënten:
- aardappels, boerenkool, boter, casselerrib, zout, gehakt, grove mosterd, havermout, mosterd, pimentpoeder, runderfond, spekjes, suiker, uien, witte peper en worst
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananas, bloem, boerenkool, bruine basterdsuiker, ei, fijne kristalsuiker, gehakt, kalfsfond, kaneel, kaneelstokje, kip, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, tijm, ui, vlees, water, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: