9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelschaafselaromatazijnbakpoederbasmatirijstbasterdsuikerbeslagblauwschimmelkaasbloembruine boterbruine rumgroentekaneelknoflookmuntolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode bietslagroomuiwaterwitte wijnzonnebloemoliezuurkool
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde kool

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, fijne kristalsuiker, groentebouillon, knoflook, munt, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitten, ricotta, vermicellinoedels, water, witte kool, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Hummuscups

Ingrediënten:
doperwten, gemalen komijn, boter, groente, harissa, honing, koriander, munt, olijfolie, peper, rijst, rode biet, sesamolie, sesampasta, sinaasappel, sojabonen, suiker, knoflook, knoflook, citroensap, zout, volkoren tarwemeel en wortels

Soort:
hartige hapjes / vegetarisch
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:

Vegetarische pom

Ingrediënten:
aromat, pomtayer, groente, groentebouillontablet, piccalilly, roomboter, selderij, suiker, tomaten, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Surinaams
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Filderkraut mit Fleckerln / Spitskool met deegruiten

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, fruitazijn, ganzenvet, groente, karwijzaad, knoflook, noedeldeeg, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, spitskool, suikerklontjes, ui, varkensbraadsaus, varkensvet, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Houdbare muffins maken (wecken)

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, beslag, bloem, boter, chutney, fruit, bloem, boter, boter, groente, havermout, jam, kaneel, karnemelk, zout, muffins, noten, olie, pistachenoten, soda, suiker, suiker, bakpoeder, kaneel, vet, water en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken: apfelstrudel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appels, bloem, boter, bruine rum, citroen, deeg, zout, fijn zeezout, bloem, griesmeel, groente, klokhuis, kwark, lichte basterdsuiker, olie, boter, roomijs, rozijnen, rum, vruchtensap, slagroom, strudel, kaneel, kruidnagelpoeder, vanillesaus, water, zonnebloemolie en zuurkool