Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Kalfsvleesragoût
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, garum, honing, kalfsvlees, karwij, lavas, olie, olijfolie, peper, selderijzaad, water en zetmeel
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, banaan, bladpeterselie, bonen, bot, bouillon, kalfsvlees, knoflook, lavas, olijfolie, paneermeel, peper, prei, rode paprika, tomatenpuree, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: