Diner / nagerecht uit Home made zomer:
Mousse au chocolat met kersen-rozepepersaus
- Ingrediënten:
- bruine basterdsuiker, citroensap, ei, kersen, maïzena, pure chocolade, roze peperbessen, slagroom, suiker en water
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, citroensap, eidooier, kristalsuiker, lemoncurd, limoen, melk, olijfolie, patisseriebloem, rode vruchten, room, roomboterbladerdeeg, suiker, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Home made zomer:
Recept uit Het gouden bakboek:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends: