10 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: alcoholazijnbieslookbleekselderijbroodcitroensapdillefruitknoflookkruidenlauriermayonaiseolieolijfoliepastapeperuivetwaterwitte wijnazijnwortelzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Bijgerecht uit Smart BBQ:

Aubergine met geitenkaas

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bosui, citroen, geitenkaas, kerstomaat en komkommer

Soort:
salade / barbecue/grill
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Lunch / buffet / bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Retro laagjessalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, brandy, cayennepeper, citroen, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde dille, ijsbergsla, kerstomaat, ketchup, komkommer, lente-ui, mais, mayonaise, olijfolie, pastaschelpjes, red leicester, tabasco, tuinkers, wittewijnazijn, worcestersaus en wortel

Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Retro laagjessalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bosui, brandy, cayennepeper, citroen, dille, garnalen, ijsbergsla, ketchup, komkommer, leicester kaas, lente ui, mais, mayonaise, olijfolie, pasta, tabasco, tomatenketchup, tuinkers, wittewijnazijn, worcestersaus, wortel en zongedroogde tomatenpasta

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De ultieme vegan borrelplank met Quorn nuggets

Ingrediënten:
ahornsiroop, balsamicoazijn, basilicum, brood, citroen, crackers, dadels, dijonmosterd, eiwitten, extra vierge olijfolie, gedroogd fruit, gistvlokken, kikkererwten, knoflook, komijn, komkommer, mayonaise, noten, olijfolie, olijven, paprika, pijnboompitten, quorn, rode biet, rode ui, vruchtensap, sesamzaadjes, sojamelk, bleekselderij, stokbrood, tomaten, fruit, vleesvervanger, water, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

6 x snelle vega lunchinspiratie voor op de boterham

Ingrediënten:
artisjok, basilicum, bonen, boterham, boterhammen, brood, cherrytomaatjes, citroen, azijn, feta, geitenkaas, groene paprika, kaas, kiemen, knoflook, komkommer, koriander, limoen, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, pompoen, preischeuten, radijs, radijsjes, radijskiemen, rode bieten, rucola, vruchtensap, citroensap, mosterdzaad, ui, veldsla, walnoten, witte bonen, wittewijnazijn, 
zout en peper en zwarte bonen

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

De Duitse keuken

Ingrediënten:
anijs, augurk, azijn, beslag, bieslook, bonenkruid, brood, cake, deeg, dille, dragon, fruit, gefermenteerde melk, groenten, jam, jeneverbessen, kaneel, kardemom, karwijzaad, kerriepoeder, knoedels, komijn, komkommer, korianderzaad, kruiden, kruidnagels, laurierblad, lavas, marjolein, mayonaise, mosterdzaad, nootmuskaat, paprikapoeder, pasta, peper, peterselie, piment, rum, specerijen, strudel, suiker, tijm, vanille, vet, vlees, wei, zachte kaas, zuivel en zuring