9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieblauwe druifbouillonbouquet garnicognaccrème fraîchecuraçaodijonmosterddoorregen spekeendenleverfazantgedroogde pruimenkonijnlente-uiolijfoliepepersinaasappelsinaasappelsapsjalotslagroomtijmtomaatuiwitte wijnwitte wijnazijnzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Eend met sinaasappel tweede versie

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, curaçao, eendenlever, jonge eend, sinaasappel, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, sjalot, witte wijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenrug met pruimen

Ingrediënten:
bloem, boter, cognac, droge witte wijn, gedroogde pruimen, kippenbouillon, konijnenrug, peper, sjalot, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Fazant met fruit - fagiano alla frutta

Ingrediënten:
blauwe druif, bloem, boter, cognac, droge witte wijn, fazant, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, walnoten, witte druif en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde patrijs in kool

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, gruyère, melk, olijfolie, patrijs, groene kool, tomaat, ui, witte wijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild en gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gestoofd konijn met spek, tomaten en tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, gerookte spekjes, halfgedroogde tomaatjes, jong konijn, knoflook, laurierblad, olijfolie, runderbouillon, tuinbonen, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild / feestdagen / pekel en marinades