Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Quenelles van snoek
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladerdeeg, bladpeterselie, bloem, boterdeeg, bouquet garni, cayennepeper, champignon, citroenrasp, cognac, crème fraîche, dille, dragon, droge witte wijn, ei, garnaal, gelatine, gevogeltefond, gruyère, kerriepoeder, knoflook, knolselderij, melk, peper, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen: