Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis op zout, azijn, bladpeterselie, boter, cayennepeper, crème fraîche, dille, dragon, ei, extra vierge olijfolie, friseesla, gerookte zalm, halfvolle yoghurt, haring, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, kervel, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, slagroom, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: