Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Toast Kannibaal
- Ingrediënten:
- biefstuk, witbrood, kappertjes, mayonaise, sjalot, tabasco en zure augurken
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, abalone uit blik, appel, azijn, bacon, basilicum, biefstuk, bieslook, bloem, boter, bourbon, brood, eidooier, groene paprika, ketchup, mosterd, paprikapoeder, peper, room, sla, ui, worcestersaus, zout, zure augurk |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food: