Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Gebraden lamsbout met muntsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en zout en peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananassap, aubergine, bacon, basilicum, bieslook, bruine basterdsuiker, citroen, citroensap, ei, eiwit, knoflook, kruiden, lamsvlees, olie, tijm, ui, vlees, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit Bartje Boemboe: