Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Ossobuco alla Milanese
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, kalfsschenkel, knoflook, peterselie, tomaat, ui, vleesfond en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bladpeterselie, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroenrasp, droge witte wijn, ei, fino sherry, kalfsschenkel, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, slagroom, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: