63 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebruine basterdsuikereiketjap benteng asinketjap benteng manisknoflookkomkommerlaosoliepindakaasrode paprikarode spaanse pepersambal oeleksambal trassitomaatuiwitte basterdsuikerwitte koolzoete indonesische sojasauszonnebloemoliezoutzoute indonesische sojasaus
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met ananas 1 - udang nanas 1

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, garnalen, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, rode paprika, sambal oelek, verse bladselderij, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure saus met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, maïzena, milde kerrie, rode paprika, sambal oelek, ui en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Komkommersalade 2 - lalab ketimoen 2

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, knoflook, komkommer, limoensap, limoenschil, rode spaanse peper, sambal trassi, sjalot, slablad, ui en witte basterdsuiker

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gestoofde vis zoals in Manado - goelai Manado

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, daoen salam, groene spaanse peper, knoflook, laos, limoensap, noorse garnalen, petehbonen, sambal oelek, suiker, tarbotfilet, ui, verse garnalen, zeevisfilet en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Bijgerecht uit singapore:

Saté saus uit Singapore II - Singapore satay sauce II

Ingrediënten:
arachideolie, bladjan, bruine basterdsuiker, cayennepeper, citroensap, donkere chinese sojasaus, gedroogde garnalenpasta, goela djawa, knoflook, laos, limoensap, rode peper, trassi en ui

Keuken:
Aziatisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis op Balinese wijze 2 - ikan bali 2

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, gemberwortelpoeder, goela djawa, grietfilets, ketjap benteng manis, knoflook, laos, limoensap, sambal trassi, tarbotfilet, tongfilet, ui, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gebakken vis in kokossaus - ikan boemboe santen

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, dunne kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, makreelfilet, mulfilet, rode poonfilet, rode spaanse peper, sambal oelek, sambal trassi, ui, verse garnalen, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gefrituurde gehaktpakjes uit Java - pangsit goreng Borobudur

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng asin, ketjap benteng manis, kippengehakt, knoflook, limoensap, maïzena, olie, pangsitvelletjes, rode peperolie, sambal oelek, verse garnalen, zoete indonesische sojasaus, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
gevogelte / hartige hapjes / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruide Balinese kip - ajam panggang Bali

Ingrediënten:
braadkuiken, bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, kemirienoten, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, maïsolie, sambal oelek, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Rundvlees met rode pepers 1 - gangsa 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, ketoembar, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, runderlappen, trassi, verse komijn, verse koriander, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met pindasaus - Tahoe goreng saoes katjang

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, komkommer, limoensap, olie, pindakaas, sambal oelek, tahoe, ui, verse koriander, verse peterselie, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Vis op Balinese wijze 1 - ikan bali 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, laos, limoensap, makreelfilet, sambal trassi, ui, voorjaarsui, wortel, zeevisfilet, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
vis
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indonesie:

Gebakken aubergine met koude sojasaus - tèrong tjoloh-tjoloh Agus

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, ketjap benteng asin, knoflook, komkommer, limoensap, olie, sambal oelek, sambal trassi, ui, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure gembersaus

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, limoensap, ui, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren in scherpe saus - sambal goreng telor Bali

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, dunne kokosmelk, ei, gemalen chilipeper, goela djawa, kemirienoten, knoflook, laos, limoensap, margarine, sambal trassi, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Garnalen met ananas 2 - udang nanas 2

Ingrediënten:
ananas, arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, garnalen, goela djawa, kerrie djawa, knoflook, komkommer, limoensap, rode spaanse peper, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eend in gekruide kokossaus - goelai itik

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, djahé, dunne kokosmelk, gedroogde kokos, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene spaanse peper, kerrie, kerrie djawa, klapper, knoflook, limoensap, rode spaanse peper, sambal oelek, tamme eend, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide eieren op Balinese wijze - telor boemboe bali

Ingrediënten:
asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, krulpeterselie, limoensap, maïsolie, sambal oelek, sambal trassi, tomaat, ui, zoete indonesische sojasaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gado-gado variatie 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, batavia, blanke azijn, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, citroensap, dikke kokosmelk, ei, emping belindjoe, goela djawa, groene kool, haricots verts, ijsbergsla, ketjap benteng manis, knoflookpoeder, knolselderij, komkommer, kool, kroepoek oedang, krulandijvie, limoensap, olie, pindakaas, pronkbonen, sambal oelek, sla, slablad, snijboon, sperziebonen, spinazie, spitskool, stoofsla, taugé, ui, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / groente
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Bista en rollo - Cubaanse rollade

Ingrediënten:
boter, citroensap, gekookte ham, groene paprika, knoflook, laurier, limoensap, majoraan, oregano, peper, rode paprika, rode wijn, rundervang, suiker, tomaat, ui, wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Cubaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Javaanse bahmi 1 - bahmi djawa 1

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, goela djawa, ketjap benteng manis, kippenbout, knoflook, komkommer, limoensap, mie, olie, peper, prei, sambal oelek, sperziebonen, taugé, tomaat, ui, verse bieslook, verse bladselderij, verse koriander, witte kool en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Javaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Tahoe met ei (omelet) - tahoe dadar

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, knoflook, krulpeterselie, limoensap, olie, peper, prei, sambal oelek, tahoe, verse koriander, voorjaarsui, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch / soja
Haal meer recepten op...