Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lamssaté
- Ingrediënten:
- ketjap manis, ketoembar, knoflook, lamsvlees, limoensap, rode lombok, sjalot, vloeibare goela djawa en witte peper
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Diner / buffet / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe: