132 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebakpoederbotercitroeneieidooierfrituurolieknoflooklente-uimelknootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeterselierode uisojasausspecerijensuikeruiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

The Colonel's Fried Chicken

Ingrediënten:
allspice, bloem, cayennepeper, ei, karwijzaad, kip-drumsticks, laurier, nootmuskaat, paprikapoeder, salie, tijm, uienpoeder, ve-tsin, volkorenmeel, volle melk, zout en peperkorrel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met limabonen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, limabonen, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, tuinbonen en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde yams

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, jamaicaanse jerkketchup, paneermeel, ponzusaus, yam, zout, zwarte bonenketchup en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Erwtensoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, doperwten, ei, melk, mosterdpoeder, munt, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met maïs

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, maïs, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soufflé met wortel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, melk, mosterdpoeder, parmezaanse kaas, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgettebloem

Ingrediënten:
avocadoyoghurtsaus, bloem, boter, cayennepeper, chili pico de verde, citroen, courgettebloem, ei, frituurolie, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde venkel

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, dillepesto, ei, frituurolie, muntpesto, paneermeel, venkel, yoghurtsaus met kruiden, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde artisjokharten

Ingrediënten:
aioli, artisjokhart, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kruidige yoghurtsaus, mosterdsaus, paneermeel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde tropische wortelgroente

Ingrediënten:
bloem, boter, cassave, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, groene olijvenmojo, malanga, misosaus met noten, paneermeel, salsa roja, taro, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Parmezaankoekjes met maanzaad

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, ei, maanzaad, paprikapoeder, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Lunch uit Bouillon:

Pork pie

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, foelie, ontbijtspek, reuzel, salie, speklapjes, varkensbouillon, varkenspoot, varkensschouder, zeezout en zwarte peper

Soort:
quiche / varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kaviaarschuitjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, ei, gervais, peper, reuzel, room, ui, zalmkaviaar en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde courgette

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroen, courgette, ei, frituurolie, paneermeel, pesto, ranch dressing met kerrie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gepaneerde banaan

Ingrediënten:
banaan, bloem, boter, cayennepeper, citroen, ei, frituurolie, kokoschutney, kokosrasp, notenchutney, paneermeel, pindasaus "southern style", tomatillosalsa, zoete yoghurtsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Polenta of gierstsoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, ei, gierstpuree, knoflook, melk, mosterdpoeder, munt, polenta en zwarte peper

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Haal meer recepten op...