Bijgerecht uit Allerkerst:
Linzenpuree
- Ingrediënten:
- bieslook, dragon, droge witte wijn, gevogeltefond, grove mosterd, knoflook, linzen, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom en zout
- Soort:
- groente / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, cayennepeper, champagne, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, zout, zuring, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van De Hippe Vegetarier: