Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor biefstuk
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, azijn, bakolie, donkere sojasaus, gember, groente, kip, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, medium dry sherry, olie, rijstazijn, sesamolie, sojaolie, sojasaus, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: