Recept uit De truffel:
Gnocchi à la Parisienne
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bourgondische truffel, ei, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bladpeterselie, bleekselderij, boter, champignon, ei, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, ricotta, room, slagroom, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte truffel, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken: