37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliechilipepercitroeneifruitgembergula djawahoningkaneelketjapknoflookkokosmelkkorianderpoederkorianderzaadmuntnootmuskaatolijfoliesesamoliesteranijsvissauswaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Garnalencurry recept - Food and Friends

Ingrediënten:
chilipoeder, coconut aminos, curryblaadjes, fenegriekpoeder, fenegriekzaad, foelie, garam masala, geel mosterdzaad, gemberwortel, ghee, groene chilipepers, groene kardemompeulen, kaneelstokje, kerriepoeder, koriander, knoflook, knoflookpoeder, kokosroom, komijnpoeder, komijnzaad, koolzaadolie, korianderpoeder, korianderzaad, kruidnagels, kurkumapoeder, laurierblaadjes, lichte sojasaus, limoenen, paprikapoeder, peper, garnaal, rode chilipepers, rode paprika, vruchtensap, steranijs, tomaat, tomatenpuree, uien, uienpoeder, venkelzaad, zout, zwarte peperkorrels en zwart mosterdzaad

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Lapis Daging

Ingrediënten:
azijn, bloem, gemalen koriander, ketjap, knoflooktenen, kruidnagels, kurkuma, limoen, limoenblaadjes, neutrale olie, nootmuskaat, rijst, runderbouillon, sjalotjes, stoofvlees, tamarinde, wortelsalade, zonnebloem en zwarte peper

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Saté Babi

Ingrediënten:
asem, djinten, gula djawa, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kunyit, laos, limoen, lombok, peper, petis udang, pinda's, plantaardige olie, rawits, santen, sjalotjes, trassi, ui, varkensfricandeau en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Pangsit Goreng

Ingrediënten:
djahé, djinten, ei, eiwit, garnaal, gula djawa, half-om-halfgehakt, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, limoenen, pangsitvellen, peper, prei, sambal, selderij, tomaten, wontonvel en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kruidige bierstoof met seitan, rode biet, ontbijtkoek

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, amandelmelk, bier, bietjes, hamburgers, eiwitten, flesje donker bier, fruit, gemalen peper, jus, kaneelstokje, koriander, kruiden, kruidnagels, kurkuma, laurierbladeren, nootmuskaat, ontbijtkoek, peper, rijst, rode biet, rode bieten, seitan, spelt, steak, sumak, tamari, tempeh, tofu, vet, vis, vlees, witte peper, witte uien en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen: Kerstspecial 2018

Ingrediënten:
aardbeien, amandelen, appel, bloemen, citroen, gember, granola, keukenzout, koolrabi, kruiden, lavendel, miso, muesli, pasta, peper, pepermunt, physalis, rijst, salie, shoyu sojasaus, specerijen, tamari, thee, kruiden, vlierbloesem, vruchten, yuzu, zaden en zeezout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegetarische boboti met banaan, abrikozen en seitan

Ingrediënten:
abrikozen, amandelmelk, appel, banaan, beenderen, blanke amandelen, blanke rozijnen, boterhammen, brood, chili, ei, eiwit, eiwitten, fruit, gehakt, kaneel, kokosbloesemsuiker, kurkuma, laurier, olie, rozijnen, seitan, specerijen, spelt, tamari, ui en witte rijst

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je rode zuurkool?

Ingrediënten:
augurk, bier, chocolade, citroenen, dille, fruit, groente, groenten, kimchi, komijn, kool, kruiden, olijven, rode kool, salami, sojasaus, specerijen, tabasco, water, wijn, witte kool, zout, zuurkool en zwarte peper

Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch