88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbieslookbloembotercitroenraspcitroensapcitroenschilcourgettedilleeieiwitknoflookmelknootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepoedersuikersuikertijmuiwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Perzikenwonder

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, eidooier, gemberpoeder, oranjemarmelade, paprikapoeder, perzik uit blik, room, zachte kaas en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Witloofpakketje

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, ei, gerookt spek, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, peper, room, witloof en zout

Soort:
groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Roerei in een pasteitje met tomatensaus

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, bloem, citroen, eieren, gekookte ham, knoflook, melk, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, room, sherry, sjalotje, tomatenpuree, vetstof, vleesbouillon, worcestersaus en zout

Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quiche met visvulling

Ingrediënten:
deeg, bieslook, bloem, champignons, citroen, eieren, gemalen kaas, grijze garnalen, melk, peper, room, sjalotjes, vetstof, vis en zout

Soort:
quiche / hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gratin van hopscheuten

Ingrediënten:
citroen, eierdooiers, hopscheuten, kalfsfond, peper, room, sjalotjes, tijgergarnalen, vetstof, witte wijn en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
amandelschilfers, citroen, courgette, eierdooiers, gemalen kaas, peper, room en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelbakje

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, champignons, citroen, dille, eieren, grijze garnalen, nootmuskaat, paneermeel, peper, room, sint-jakobsvruchten, vetstof, zeeduivel en zout

Soort:
aardappelgerecht / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Veloutésaus

Ingrediënten:
bieslook, bloem, citroen, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, vetstof en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Gefrituurde visknoopjes

Ingrediënten:
bloem, citroen, dille, eierdooier, komkommer, melk, peper, pladijsfilets, room, yoghurt en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes / beignets
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kreeft in mosterdsaus

Ingrediënten:
basilicum, citroen, cognac, court-bouillon, eierdooiers, kreeften, mosterd, paprikapoeder, peper, room, sherry, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Appelsalade met kip

Ingrediënten:
appelen, citroen, ei, kipfilets, kippenbouillon, maïs, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, room, tomatenketchup en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Paling in het groen

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroen, citroenmelisse, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, knoflook, laurier, lavas, marjolein, palingmoten, peper, peterselie, pimpernel, room, salie, sjalot, spinazie, tijm, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Luilekkerland:

Artisjok-roomtaart

Ingrediënten:
artisjokken, bloem, boter, citroen, ei, eidooier, room, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige taart
Een recept uit Marion Flipo - Quiche & Hartige taart

Recept uit Quiche & Hartige taart:

Quiche groenten

Ingrediënten:
broccoli, citroenschil, courgette, demi creme fraiche, eieren, emmental geraspt, korstdeeg met zaden en kruiden, melk, olijfolie, peper, peultjes, room en zout

Keuken:
Joods
Soort:
quiche / hartige taart
Haal meer recepten op...