206 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotereieidooiereiwitemmentalerkaasknoflooklente-uinootmuskaatolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomtijmuivleeswaterzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Meergranen broodpudding met winterpompoen

Ingrediënten:
boter, cheddar, ei, emmentaler, farro, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, rogge, roggebrood, salie, tarwe, winterpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met Aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gerookte tofu, gruyère, melk, monterey jack kaas, peterselie, roggebrood, salie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree-omelet

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, ei, kaas, melk, olijfolie, pastinaakpuree, puree van zoete aardappel, room, selderijpuree, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met kaas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, kaas, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerd ei

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, dijonmosterd, ei, gruyère, melk, paprikapoeder, peterselie, zout, zwarte peper en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Groentegratin

Ingrediënten:
aardpeer, biet, bladgroenten, bleekselderij, boter, ei, groentebouillon, haverwortel, kaas, knoflook, knolgroenten, koolzaadolie, melk, pastinaak, peper, raapstelen, rabarber, rucola, slagroom, snijbiet, stengelgroenten, kruiden, zevenblad en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Courgettesoufflé

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, gruyère, lente-ui, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch / groente
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gratin dauphinois

Ingrediënten:
bloemige aardappel, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
crumble/gratin / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Frankrijk:

Oesters mornay

Ingrediënten:
bloem, boter, gruyère, laurierblad, melk, nootmuskaat, oester, parmezaanse kaas, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Schorsenerengratin

Ingrediënten:
bloem, kaas, groentebouillon, melk, nootmuskaat, peper, schorseneren en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Prei met ham - porri al prosciutto

Ingrediënten:
bloem, boter, gekookte ham, gruyère, melk, parmezaanse kaas, peper, prei en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Courgettetortino - tortino di zucchini

Ingrediënten:
bloem, boter, courgette, ei, fontina, gruyère, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, salami en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gevulde uien - cipolle ripiene

Ingrediënten:
boter, boterham, ei, gehakt, gruyère, melk, peper, ui, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Haal meer recepten op...