Kalfstong en kalfsborst, ossenstaart en ossenbouillon
★
★
★
★
★
Een recept van Ditte Isager en René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 326 in Noma .
- Soort:
- vlees / gevogelte
Ingrediënten
- appel-balsamicoazijn
- babyknolselderij
- bleekselderij
- boter
- citroensap
- donker bier
- druivenpitolie
- eiwitten
- kalfsborst
- kalfstong
- kippenbouillon
- kippengelei
- ossenstaart
- prei
- rode wijn
- tijm
- ui
- water
- waterkers
- wortel
- zittauer-uien
- zout
- zuring
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.