Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Verleidelijke oester
- Ingrediënten:
- calciumzout, frambozenazijn, natriumalginaat, oesters, rietsuikersiroop, rode voedselkleurstof en water
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Terug naar Christine Lienard.
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht / tussengerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken: