Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Schuimraket
- Ingrediënten:
- nutella, pralines, roomijshoorntje en slagroom
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Wij maken uw kookboeken, zoals De Kunst van het Moleculair koken, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
In dit boek vind je uitdagende recepten die je gastronomische nieuwsgierigheid zullen prikkelen en je nieuwe sensaties laten ontdekken. Het zijn ‘moleculaire’ heerlijkheden die je als een echte chef-kok zelf kunt maken! Met behulp van zes basistechnieken en het juiste gereedschap maak je de bijzonderste gerechten die uit alle hoeken van de wereld afkomstig zijn: Choco-sneeuwblokjes, Gastronomische eend, Blauw hapje in een oogwenk, Roze lepel, Noord-Zuid gazpacho…. Echt grenzeloos genieten!
Anne Cazor is doctor in de moleculaire gastronomie en ingenieur in de voedingsleer. Ze geeft leiding aan haar eigen bedrijf Cuisine innovation. Op basis van haar uitgebreide wetenschappelijke en technologische kennis geeft ze in dit boek uitleg over verschillende moleculaire kooktechnieken die iedereen kan leren.
Christine Lienard is ingenieur in de voedingsleer en is afgestudeerd op het onderwerp van veilige voeding. Vanuit haar gastronomische nieuwsgierigheid heeft ze voor dit boek ‘op moleculaire manier’ een scala van recepten ontwikkeld met de meest unieke texturen en smaken.
Julien Attard heeft al aan veel culinaire projecten zijn fotografische medewerking verleend. Zijn werk is verschenen in tal van boeken en tijdschriften.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Snack of tussendoortje uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Recept uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / nagerecht / tussengerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Drinken / cocktails uit De kunst van het moleculair koken: