Gepaneerde kalfsschnitzels met een salade van rucola, tomaat, citroen en parmezaan
★
★
★
★
★
Een recept van Arthur le Caisne.
U vindt dit recept op pagina 192 in Het slagershandboek voor de thuiskok .
- Keuken:
- Frans / Italiaans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroen
- ei
- kalfsschnitzel
- kerstomaat
- olijfolie
- panko
- parmezaanse kaas
- peper en zout
- rucola
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.