Gevulde gans
★
★
★
★
★
Een recept van Arthur le Caisne.
U vindt dit recept op pagina 222 in Het slagershandboek voor de thuiskok .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte / feestdagen
Ingrediënten
- boter
- bouquet garni
- croutons
- ei
- ganzenvet
- gevogeltefond
- kalfsgehakt
- kippenlever
- knoflook
- panko
- peper en zout
- peterselie
- port
- rauwe ganzenlever
- rode wijn
- scharrelgans
- sjalot
- slagroom
- ui
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.