Ragout van hertenkalf op Bourgondische wijze

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 149 in Wild en gevogelte .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Beurre manié - burro 'infarinato'

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bladerdeeg

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Gebakken kalfszwezerik

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

beurre manie

Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee