Terug naar Wat Ik Gegeten Heb.

Wat Ik Gegeten Heb recepten

Jannie van Vlaardingen

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Mexicaanse Bowl

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, crème fraîche, ui, koriander, limoen, mais, olijfolie, paprika, rookworst, vruchtensap, zoete aardappel en zwarte bonen

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
aardappels, boter, bouquet garni, citroensap, eidooier, peterselie, witte peper, ui, kalfsschouder, kippenbouillon, kruidnagel, laurierblad, meel, pasta, rijst, slagroom, peterselie, tijm, knoflook, witte champignons en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gegrilde steak en Papaya salade

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, chilipeper, gehakt, pinda, koriander, limoensap, papaja, rawit, romaine sla, sojasaus, steak, knoflook, vloeibare honing, waterkers, wortelen en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Indiase Eieren in Kerrie-Tomatensaus Ande Ki Kari

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, garam masala, gemalen zwarte peper, ghee, ei, kaneelstokje, kardemom, water, kokosolie, komijnzaad, koriander, naanbrood, peulen, tomaat, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, uien, gember, yoghurt en zeezout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Zalmsaltimbocca met krieltjes en gremolata

Ingrediënten:
aardappelen, citroen, extra vergine olijfolie, pijnboompitten, ham, jonge spinazie, boter, knoflooktenen, krielaardappeltjes, olijfolie, pancetta, plantaardige olie, salie, slablaadjes, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, zalmfilets en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Shredded kiptaco's

Ingrediënten:
avocado, chilipoeder, gedroogde oregano, kip, knoflook, koriander, limoen, olijfolie, sla, suiker, gemalen komijn, tomaat, witte azijn en witte ui

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Skrei of Kabeljauw met Garnalensaus

Ingrediënten:
aardappelen, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, bloem, groentebouillonblokje, hollandse garnalen, kabeljauw, kervel, komkommer, olie, peterselie, rucola, slagroom, dille, knoflook, uien, vermout en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, bocconcini, fijne kristalsuiker, groentebouillon, kerstomaat, laurierblaadje, olijfolie, boter, romatomaten, bleekselderij, tapenade, knoflook, tomaat, tomatenpuree, uien en wortels

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kip in Rabarbersaus

Ingrediënten:
boter, citroentijm, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, honing, kip, lente-uitjes, rabarber, tijm, knoflook, zout, verse knoflook en zwarte peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Toscaanse boterige zalm

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Marokkaanse spinazie

Ingrediënten:
citroen, gemberpoeder, kerriepoeder, komijn, zout, olijfolie, spinazie, koriander, peterselie, knoflook, tomaat, ui en zwarte peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Siciliaanse soep met ballen

Ingrediënten:
bladselderij, eieren, kip, half-om-halfgehakt, laurierblaadje, olijfolie, oud brood, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijnnaaldjes, sjalot, bleekselderij, rozemarijn, ui, varkensgehakt, vers broodkruim, vlees en wortel

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Griekse witte bonensoep fasolada

Ingrediënten:
cannellinibonen, gedroogde oregano, gehakt, bladpeterselie, ui, ui, laurierblad, limabonen, olijfolie, rode ui, rood pepertje, selderijblad, knoflook, tomaten uit blik en wortels

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Rijstsalade

Ingrediënten:
citroenen, ei, olijfolie, paprika's, peterselie, rijst, rode paprika, vruchtensap, tomaten, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Auberginetosti

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, belegen boerenkaas, bieslook, blauwschimmelkaas, harde geitenkaas, olie, peterselie, rucola, veldsla, kruiden, waterkers en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Kip Cashew gefrituurd in de wok

Ingrediënten:
bosuitjes, cashewnoten, suiker, gedroogde chilipepers, ketjap manis, kippendijfilet, knoflook, oestersaus, sojasaus, tempurabloem, sesamolie, ui, witte peper, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Thaise Vissalade met rijst en zoete chili

Ingrediënten:
bananenblad, basilicum, bosuitjes, chilipasta, chilipepers, dressing, ijsbergsla, jasmijnrijst, kabeljauwfilet, knoflook, komkommer, limoenen, palmsuiker, sambal, vruchtensap, sjalotjes, sojasaus, wortels en zonnebloemolie

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Spitskoolsoep

Ingrediënten:
cayennepeper, tabasco, gemalen zwarte peper, gerookt spek, kippenbouillon, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, prei, slagroom, spitskool, knoflook en ui

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Mexicaanse Bowl

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, crème fraîche, ui, koriander, limoen, mais, olijfolie, paprika, rookworst, vruchtensap, zoete aardappel en zwarte bonen

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Minestrone uit Ollolai

Ingrediënten:
aardappels, basilicum, bladpeterselie, erwten, gedroogde pasta, groenten, olijfolie, pecorino, sperziebonen, bleekselderij, knoflook, tomaten, ui en wortelen

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Wintergroenten van de bakplaat met Specerijenboter

Ingrediënten:
aardperen, brood, cayennepeper, feta, boter, griekse yoghurt, groenten, kaneelpoeder, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, mosterdzaad, pastinaak, sinaasappels, honing, uien, venkelzaad, winterwortel, wortelgroenten, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Garnalen in kokossaus met pak choi

Ingrediënten:
chilipeper, chilivlokken, gember, garnalen, gedroogde kokos, gemalen komijn, gemalen koriander, groene chilipeper, kokosmelk, olie, knoflook, kurkumapoeder, tomaten, verse koriander en water

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Birmese Kipsalade

Ingrediënten:
zout, groene chilipeper, kip, kokosbloesemsuiker, limoenen, peper en zout, pinda’s, vruchtensap, sjalot, sjalotten, tomaten, verse koriander, verse muntblaadjes, vissaus, witte kool en zonnebloemolie

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Nam Kee's kip in zwartebonensaus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gemberwortel, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, rode chilipeper, rode paprika, maïzena, ui en zwarte bonen

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Geblakerde Cajun visfilet

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde oregano, gedroogde tijm, boter, knoflookpoeder, knoflookzout, snapper, uienpoeder, witte peper, zeebaars, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Sticky buikspek

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, maïzena, gember, witte peper, hoisinsaus, lente-ui, olie, speklapjes, water en zoete chilisaus

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Slowe Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, peterselie, cayennepeper, courgette, peterselie, laurierblad, olijfolie, paprika's, knoflook, tijmblaadjes, tomaten, vers gemalen peper, witte uien en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Champignonragout met Blauwaderkaas

Ingrediënten:
blauwaderkaas, boter, champignons, bloem, gedroogd chilipepertje, gehakt, hamreepjes, kippenbouillon, olijfolie, sjalotten, slagroom, knoflook, tijm, peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Eend en Mangosalade van Annabel Langbein

Ingrediënten:
avocado's, bruine basterdsuiker, chilipeper, citroensap, eendenborstfilets, gemalen peper, gemberwortel, taugé, korianderblaadjes, lente-ui, mango's, mesclun, munt, peultjes, rijstazijn, rode peper, rode ui, sojasaus, spinazie, tamari, sesamolie, vissaus en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Andalusische Kikkererwten met Spinazie

Ingrediënten:
brood, extra vergine olijfolie, witte peper, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, mild paprikapoeder, saffraanpoeder, spinazie, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, water, wijnazijn en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gado gadosalade

Ingrediënten:
chilipeper, eieren, sesamzaad, komkommer, knoflook, kousenband, lichte sojasaus, limoen, bakolie, pindakaas, sperziebonen en trostomaten

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Ragù Olandese

Ingrediënten:
aubergine, courgette, fusilli, gedroogde oregano, hollandse kaas, olijfolie, pasta, penne, rigatoni, rode paprika, rundergehakt, knoflook, tomaten, tomatenketchup en ui

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Birmese Kipsalade

Ingrediënten:
zout, groene chilipeper, kip, kokosbloesemsuiker, limoenen, peper en zout, pinda’s, vruchtensap, sjalot, sjalotten, tomaten, verse koriander, verse muntblaadjes, vissaus, witte kool en zonnebloemolie

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Slowe Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, peterselie, cayennepeper, courgette, peterselie, laurierblad, olijfolie, paprika's, knoflook, tijmblaadjes, tomaten, vers gemalen peper, witte uien en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Gebroken aardappelen met Chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, cayennepeper, dille, gedroogde pepers, aardappel, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, pimentón, pimentón picante, pimientos, knoflook, uien, water en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Makmour

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olijfolie, paprika, paprikapoeder, peterselie, rode peper, tomaten, tomatenpuree, ui en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Catalaanse gehaktballen Boles de Picolat

Ingrediënten:
coulis, eieren, gedroogd pepertje, gehakt, peterselie, groene olijven, kaneel, meel, olijfolie, paprikapoeder, rauwe ham, reuzel, rundergehakt, spek, knoflook, tomaten, ui, varkensworst en 
zout en peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Trifle met limoncello

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amandelschilfers, arrowroot, basterdsuiker, cake, eieren, lemoncurd, limoncello, mascarpone, pandoro, slagroom en zwarte bessen

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Okinawa Taco Rijst

Ingrediënten:
cheddarkaas, chilipoeder, gedroogde oregano, ijsbergsla, kerstomaat, knoflookpoeder, paprikapoeder, rijst, rode ui, rundergehakt, sojasaus, knoflook, gemalen komijn, zout, tonkatsusaus, uienpoeder en zwarte peper

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Andalusische Kikkererwten met Spinazie

Ingrediënten:
brood, extra vergine olijfolie, witte peper, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, mild paprikapoeder, saffraanpoeder, spinazie, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, water, wijnazijn en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Vietnamese shaken beef

Ingrediënten:
biefstuk, citroengras, azijn, suiker, knoflookteen, knoflooktenen, medium dry sherry, oestersaus, sojasaus, suiker, gember, peper, vinaigrette, vlees, waterkers en wijn

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Champignonragout met Blauwaderkaas

Ingrediënten:
blauwaderkaas, boter, champignons, bloem, gedroogd chilipepertje, gehakt, hamreepjes, kippenbouillon, olijfolie, sjalotten, slagroom, knoflook, tijm, peper, worcestersaus en zout

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Citroen gevuld met tonijncrème

Ingrediënten:
bieslook, chilivlokken, citroenen, dille, eieren, gedroogde oregano, gehakt, gezouten kappertjes, mascarpone, mayonaise, olijfolie, tonijn, witte peper, zout en zwarte olijven

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Aubergines met Kikkererwten, Walnoten en Dadels

Ingrediënten:
aubergines, koriander, citroen, citroensap, dadels, dadelstroop, extra vergine olijfolie, griekse yoghurt, kikkererwten uit blik, komijnpoeder, milde chilipeper, milde olijfolie, pul biber, vruchtensap, tahina, knoflook, uien en walnoten

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Vis-Chorizo en Tuinbonen

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, gerookt paprikapoeder, koolvis, munt, neutrale olie, paprikapoeder, vruchtensap, schelvis, knoflook, tuinbonen, venkelzaad, wijting, witte visfilet en zeezout