Paasmenu: witte chocolade mousse met topping van paaseitjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

De 'terronata': een huwelijk tussen Siciliaanse citroenmerengue en Piëmontese nougat

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Aardpeerbonbon

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Palline di bucce de limone - Citroenschilballetjes met chocolade

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ricottacrème met gekonfijte citroen en chocolade

Een recept uit Roberta Deiana en Claudia Castaldi - Foodstyling

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!