In Senchathee gemarineerde lamsfilet met een piperade en een jus met Japanse pickles
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 60 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aardappel
- artisjokbodem
- ei
- gele paprika
- groene courgette
- groene kruiden
- knoflook
- komkommerpickles
- lamsfilet
- lamsjus
- melk
- olijfolie
- rode paprika
- room
- senchatheeblaadjes
- sjalot
- sjalottenpuree
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.