Taartje van gekonfijte ganzenbout met jonge gember, sojasaus en kropsla
★
★
★
★
★
Een recept van Lars Hamer en L. Bisschops.
U vindt dit recept op pagina 102 in Retour Japan .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- boter
- gekonfijte ganzebout
- gevogeltefond
- jonge gemberwortel
- panko
- sesamolie
- shii-take
- sla
- sojasaus
- taugé
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.