Salade van gezouten kabeljauw, tomaten en olijven - tascaburras
★
★
★
★
★
Een recept van S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 25 in Casa Moro .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- lunch / voorgerecht
- Soort:
- salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- bladpeterselie
- gemalen komijn
- knoflook
- ñoraspaprikas
- olijfolie extra vergine
- rode ui
- stokvis
- verse tijm
- versgemalen zwarte peper
- zeezout
- zoet paprikapoeder
- zongedroogde tomaat
- zwarte olijven
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.