Turkse ravioli met pittig lamsvlees en yoghurt - manti
★
★
★
★
★
Een recept van S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 106 in Casa Moro .
- Keuken:
- Turks
- Gang:
- voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Ingrediënten
- boter
- chilipepervlokken
- ei
- gemalen komijn
- griekse yoghurt
- harde tarwebloem
- kaneel
- kippenbouillon
- knoflook
- rode puntpaprika
- lamsgehakt
- munt
- oregano
- paprikapoeder
- piment
- ui
- verse bladpeterselie
- zeezout
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.