Groentepaella met artisjokken en piquillopaprika´s
★
★
★
★
★
Een recept van S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark.
U vindt dit recept op pagina 252 in Casa Moro .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten
- artisjok
- calasparrarijst
- citroen
- gedroogde porcini
- groene paprika
- groentebouillon
- knoflook
- ñoraspaprikas
- olijfolie
- piquillopaprika
- rode paprika
- saffraandraadjes
- spaanse ui
- tomatenpuree
- verse bladpeterselie
- verse rozemarijn
- zeezout
- zoet paprikapoeder
- zwarte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Rijst met kip, artisjokken en oloroso - paella de pollo con alcachofas y oloroso
Arroz de alcachofas con bacalao - Rijst met artisjokken en zoutevis
Groentepaella
*Paella Valenciana with Rabbit, Puffed Wild Rice, Paella Stock, Smoked Bomba Rice, Freeze Dried Piquillo Pepper, Blood Sausage, Sous vide Braised Snails, Sofrito, Sous Vide Artichoke, Horchata Foam, Soccarat Tuile and Seared Langoustine Tails