Griesmeelmandjes - cestini di semolino
★
★
★
★
★
U vindt dit recept op pagina 113 in De Zilveren Lepel .
- Keuken:
- Italiaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte / orgaanvlees
- Bereidingstijd:
- 70 minuten
Ingrediënten
- bloem
- boter
- citroenrasp
- droge marsala
- ei
- fijn griesmeel
- kippenbouillon
- kippenlever
- melk
- peper
- tomatenpuree
- ui
- verse salieblaadjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.