Kalfsborst met artisjokbodems - spinacino ai carciofi

U vindt dit recept op pagina 967 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees
Bereidingstijd:
100 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Artisjok met aardappel, warm

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Snoekbaars met rivierkreeft en gefrituurde artisjok

delicious. magazine - 2013-04

Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Kardoen of artisjok met ei

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen