Gesmoord rundvlees met barolo

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 788 in de zilveren lepel .

Keuken:
Italiaans

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hochrippe vom Weiderind mit Kompott von Tomaten, Oliven und Senfsaat / Fijne rib van weiderund met tomatencompotte, olijven en mosterdzaad

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gepocheerde rosbief in Barolo met selderijpuree

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Runderlende gesmoord in rode wijn

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie